Alla inlägg under november 2011

Av Ms. W - 7 november 2011 11:47
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Ms. W - 6 november 2011 12:51

Håller på och redigerar i en bok som jag har skapat hos ett nätbaserat företag.  Att det ska vara "busenkelt" är ju företagets syfte.  Men nu har tyvärr "minst hälften av texten" och flera bilder försvunnit från boken.  Ett tag såg det ju riktigt bra ut.  Funderar på att ge bort i julklapp men dygnet har inte mer än 24 timmar och jag har ju också annat att göra!!!


--- Fick tidigare besked om att det INTE skulle gå att tömma papperskorgen.  Men det kunde jag genom att dubbelklicka. NU tycks det däremot inte gå, det blir i stället MER i papperskorgen.  Tycker personligen att det är en riktigt BRA funktion. Kan lätt bli rörigt annars./ Nu har jag upptäckt att det GÅR att tömma papperskorgen men då blir det (nästan) "hur mycket som helst" där jag har mina texter istället. SKUMT!!!


--- PRECIS när det ÄNTLIGEN börjar se riktigt fint ut, både med text och bilder ser det plötsligt helkonstigt ut igen. Varför???!!!!  Har inte tiiiid!!


--- Senare (omkring 18.30) KAN det ha blivit rätt. > Men.. jag har skrivit till mer text än i "originalet" + en till bild för att det inte ska se så konstigt ut.  Kommer att läsa igenom allt igen, men tidigast imorgon.  Då jag alltså funderar på att ge bort den i julklapp måste det bli BRA.  Visst... det finns i och för sig några stavfel i böcker jag har gett mina föräldrar men jag får väl ta och skärpa mig mer i fortsättningen...


Men när det gäller text är det ju inte alltid som det är jättemycket text i "riktiga" böcker heller.  Ibland är det bara några rader, resten är tomt/vitt.


 

Av Ms. W - 5 november 2011 17:32

Var ut för ungefär 50 minuter sedan och tog de här bilderna med min systemkamera, Nikon D40X./  Jag bor intill en liten kyrkogård och det såg riktigt stämningsfullt ut./ Vet inte om jag riktigt har kunnat återskapa och förmedla detta. Har i alla fall gjort vad jag kunnat!!!


 


 


 


 

Av Ms. W - 5 november 2011 11:21

I got this in an email from a friend and isn't it AMAZING???!!!


" Chinese numerology
and Feng Shui for 2011

 
This year we are  going to experience four unusual dates: 1/1/11,1/11/11, 11/1/11, 11/11/11, and that's not all; Take the last two digits of the year you were born and the age  you will be this year and the result will add up to 111 for everyone!!!! This is the year of MONEY. Also, this year, October will have 5  Sundays, 5 Mondays & 5 Saturdays. This happens only once every 823 years.
These particular years are known as Moneybag years. The proverb goes that if you send this to eight good friends, money will appear in the next four days, as is explained in the Chinese feng shui. Those who don't continue the chain, won't  receive. It's a mystery, but it's worth a try. Good luck to you. This only happens once in 800 years. "
Av Ms. W - 3 november 2011 10:17

I ett mail står detta: " Ny fråga


Du har fått en ny fråga! Logga in för att besvara frågan. blogresponse.com Det enklaste sättet att besvara dina bloggläsares frågor!"


Jag skapade någon sorts konto tidigare men när det plötsligt inte funkade tog jag bort detta. Nu kan jag inte hitta det någonstans.


Är trött på allt tekniskt strult just nu.  Min digitalbox har lagt av och nu lyser inte heller någon röd lampa.  Det skulle kännas bra att kunna se några favoritprogram i andra kanaler än ettan, tvåan och fyran och dessutom kunna spela in.  Jag spelade in en repris av "Svagaste länken" i Sjuan igår förmiddag och det blev bra också.  Men senare "hänger sig" alltihop.  Ibland kan det funka om man drar ur en sladd men nu går inte det heller.


---  Ibland kan jag förstå, men några bloggare kan få minst tjugo kommentarer på varje inlägg och de kan vara mycket allmängiltiga.  För egen del får jag väl vara "glad och tacksam" om jag får någon kommentar överhuvudtaget!!! Vet inte om det beror på lättja, ointresse eller något helt annat.  Brukar själv kommentera rätt så mycket och deltaga i omröstningar.

Lite mysko är det allt när en del i princip "tigger och ber" om (trevliga) kommentarer och sedan inte ger någon tillbaka!!!

Av Ms. W - 2 november 2011 11:07

Jag har onekligen haft en del tekniskt strul och kunde inte spela in "Svagaste länken" senast.  Jag hade börjat titta på första programmet på Internet istället.  Men plötsligt slutar Internet att fungera.  Förstår mig inte alls på detta strul då jag ju har tittat på webb-TV förut utan problem.


--- Missade "Resebyrån" i SVT2 för en vecka sedan men nu har jag sett det på Internet helt utan avbrott.  Det handlade om Bangkok och där har jag ju varit i 2 dagar innan jag åkte vidare till Sydney i Australien.


Kanske det har något att göra med reklamen i Sjuan och TV4 som gör att Internet plötsligt slutade att fungera?  Det är ju så trist om Internet bara slutar att fungera så där och att se programmet från början flera gånger är ju inte så kul precis!!!

Av Ms. W - 2 november 2011 10:48

...har nu kommit.  Det är ju lite kvar av det här året men jag visar ändå omslaget.  Det finns också tänkvärda ordspråk i den och kanske jag publicerar något/några framöver.


 

Av Ms. W - 1 november 2011 18:35

...när jag höll på att titta på ett program på TV4 Play slutade Internet att fungera.  Jag hade (trodde jag) spelat in "Pengarna på bordet" men det och två, ev. tre program till blev helt fel och en bild hade "fastnat" och det såg så konstigt ut.

Programmet gick väl i repris på natten men det var väl i så fall den gångna, så det är redan för sent!!!


--- Sedan har det hänt en gång till så jag ger upp nu.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Vädret i Stockholm

Väder Stockholm

Senaste inläggen

Tidigare år

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Regler för bloggen

1. Gör inte reklam för din egen blogg/tävlingar (om Du inte finns i min "länklista!

 

2. Skriv inga negativa/elaka kommentarer.

 

3. Var inte anonym (använd en fungerande adress/länk).

Skriv gärna något trevligt här

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards