Alla inlägg under januari 2012

Av Ms. W - 10 januari 2012 12:56

...på en tidning som heter "Skriva" men min beställning går inte igenom.  Det är visst 6 nummer på ett år för 269 kronor.  Jag skulle ju ha råd men pappa vill ge mig detta.


För en stund sedan fick jag ett lite märkligt (tycker jag nog) mail med en fråga vilket erbjudande som jag har beställt.


En kvinna som visserligen inte har med detta att göra men som har ett företag där tidningen kan beställas, skrev i helgen att jag borde få en bekräftelse automatiskt.


Nu har jag lämnat in en ny beställning och på samma sätt som tidigare.


Det brukar annars funka jättebra när jag beställer något.

Av Ms. W - 9 januari 2012 16:14
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Ms. W - 9 januari 2012 10:38

...tycker jag är oerhört viktigt.  Fick i början av 90-talet låna en bok som handlar om att kunna känna sig som världens lyckligaste oavsett hur det ser ut i världen.


Det har ju skrivits en del om morden i Malmö men pappa menar att det rör sig om tillfälligheter. 


Minns när jag var i Israel i april 1990 när vår guide läste ur Bergspredikan och sa att det flöt blod även på Jesu tid.


Jag tror inte att det har blivit värre nu jämfört med "förr" men media "frossar" i sådant som är negativt.  I det stora hela är Sverige ändå ett bra land att leva i.  Det som hände i Norge den 22/7 är väl i så fall värre än värst.  Det går förstås inte att göras ogjort men vi får inte skrämmas av en galning, det finns alltid ljuspunkter.


Jag läser ju mycket sedan en tid tillbaka, skriver egna berättelser och motionerar.  Försöker hinna med att skriva brev till brevvänner och andra, ja, något kort blir det emellanåt också.


INGEN ska få ta ifrån mig min livsglädje och jag vädjar till alla, FÖRSÖK I ALLA FALL ATT FOKUSERA PÅ DET SOM ÄR BRA OCH POSITIVT!!! I det långa loppet finns det alltid något att glädjas åt.

Jag skriver ibland om negativa och dramatiska saker i mina berättelse, men INTE I VERKLIGA LIVET!!!

Av Ms. W - 3 januari 2012 18:22

Så heter den roman (som pocket) som jag började läsa för några dagar sedan.  Det är Nora Roberts som har skrivit den.


På Adlibris står att läsa: "De två vännerna Cooper Sullivan och Lil Chance påminns ständigt om den kusliga upptäckten de gjorde som tonåringar. Djupt in i Black Hills bergsområde i South Dakota hittade de ett skändat lik. Fallet förblir olöst. Men Cooper och Lil kan inte släppa tanken på hur kvinnan dog. 

 

De flesta tror att hon blev dödad av en puma. Men kan det vara så att hon blev brutalt mördad? Tolv år senare återkommer Cooper till sina barndomstrakter. Han är nu mordutredare vid New York polisen. Mycket snart får han reda på att Lils vildmarksjour har utsatts för hot och skadegörelse. Han beslutar sig för att stanna och hjälpa henne. Tillsammans börjar de förstå att hoten är mycket allvarligt menade. Kan det vara så att det går en mördare lös? En mördare med stört sinne och onaturlig instinkt som har siktet inställt på Lil?

Nora Robertstar oss djupt in i det vilda landskapet runt bergsmassiven Black Hills i South Dakota där skuggorna gömmer hemligheter, jägare går tyst över markerna och vänskap från barndomen övergår i en mogen och vuxen kärlekspassion.

 

"Det är en spännande, romantisk och lättläst bok." Skaraborgs Allehanda

"Det råder ingen tvekan om att de som fattat tycke för den framgångsrika författarens tidigare romaner inom samma genre även kommer gilla denna." Kristinehamns-Posten

"Den mest framgångsrika författaren på jorden" Washington Post"

Av Ms. W - 2 januari 2012 11:59

Det är onekligen en dygd att vara artig och visa omtanke.  Om man får något, om så "bara" ett kort tycker jag personligen att man ska tacka för det.  Om det är så att man själv får ett kort till t.ex jul/nyår eller födelsedagen blir det ju som att "säga tack" men annars ska man inte vara för självupptagen!!!

Av Ms. W - 1 januari 2012 12:30

Vill önska God Fortsättning på det nya året, 2012..  Det här fotot på ett fyrverkeri är ett av de allra första från idag. Tog bilden med en liten (inte system) digitalkamera.


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Vädret i Stockholm

Väder Stockholm

Senaste inläggen

Tidigare år

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Regler för bloggen

1. Gör inte reklam för din egen blogg/tävlingar (om Du inte finns i min "länklista!

 

2. Skriv inga negativa/elaka kommentarer.

 

3. Var inte anonym (använd en fungerande adress/länk).

Skriv gärna något trevligt här

Bloggar


Skapa flashcards