Alla inlägg under februari 2012

Av Ms. W - 17 februari 2012 12:56
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Ms. W - 16 februari 2012 13:11

...som jag skrev om här ser ut att vara löst nu.  Visst kan tekniken ställa till det ibland men i det här fallet beror det trots att på "den (o)mänskliga faktorn. Jag envisades med att skriva hotmail.com men den rätta adressen är ju hotmail.se så lösenordet är och var helt korrekt.  Något så simpelt märker man inte alltid...

Av Ms. W - 13 februari 2012 18:06

Det började med att mamma föreslog att jag skulle lligga på golvet och jobba med hanteln.  Så det blev i 5 ½ minut./ Sedan kom jag på att jag skulle ligga och "cykla" och mamma sa att det är jättebra, också för magen.  Så det har blivit 2 x 5 ½ minut.

På tal om kreativ... Det har bara inte hunnits med riktigt men jag har börjat lite smått på en till del på min berättelse om ett tvillingpar.  Hoppas kunna "leverera" ett nytt avsnitt inom en inte allför avlägsen framtid!

Av Ms. W - 12 februari 2012 15:46

...på Melodifestivalen igår kväll.  Kanske jag kommer att hitta någon repris. Apännvidden är bred behöver inte nödvändigtvis innebära att allt är bra.  Jag är helt medveten om att det handlar om musiksmak.  Tycker själv att jag har en hyfsat bred smak när det gäller just musik.  Men det var mycket lättare att hitta något melodiöst "förr", både svenskt och internationellt.  DÅ handlade det också mer om schlagers. Mycket är tyvärr "ren smörja" idag, inget som JAG helst lyssnar på i alla fall.


Det går absolut att "snappa upp" något "guldkorn" även idag, men tycker att det har blivit svårare.  Då menar jag både bland svenska och internationella bidrag.  Jag köpte en samlings-CD (eller dubbel-CD tror jag) med svenska bidrag för några år sedan och fann en del riktigt bra bland dessa.  Jag menar inte alls att allt numera är som "ett hopplöst fall" men det känns också lite splittrat med alla dessa deltävlingar.

Det finns kanske fler områden, men det kan lätt "hetta till" om man har olika smak/äsikt när det gäller t.ex musik, religion och politik.  Man har rätt att tycka vad man vill men att försöka vara lite ödmjuk för vad den andre/andra tycker kan ju också vara bra att tänka på.

Av Ms. W - 11 februari 2012 11:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Ms. W - 8 februari 2012 16:55

Jag skulle logga in på en av mina hotmail-adresser.  Jag skriver det lösenord som jag har angivit och som finns i ett Word-dokument. Försöker flera gånger och det är fel.  Då ber jag om att återställa lösenordet.  Jag väljer samma som förut, det har både en versal, gemena bokstäver och en siffra.  Får även göra det två gånger. Jag skriver in lösenordet men det blir fel hela tiden tills jag får meddelandet: "Du har försökt logga in för många gånger med en felaktig e-postadress eller ett felaktigt lösenord."


Man kan ju bli galen för mindre...

Sedan står det: "Länken du fick i e-postmeddelandet har upphört att gälla eller så har du redan använt den. Klicka på knappen nedan om du vill återställa ditt lösenord"

Av Ms. W - 7 februari 2012 13:19

Jag köpte ett litet stoppur hos Clas Ohlsson igår.  Det har en pulsmätare, 100 varvtider, klocka, dubbla alarm och kalender.  Beräkning av snabbaste varv och genomsnittlig varvtid.  Tempohållare.  Halsrem ingår.  Vattenskyddad 3ATM.  Batteri ("knapp" ingår).

Jag har tyvärr inte fått den att funka än, men hoppas förstås kunna göra det snart.


 

Av Ms. W - 6 februari 2012 18:54

...bestående av apelsin, vindruvor och banan åt jag i kväll.  Till detta blev det gräddglass vanilj.  Jättegott och nyttigt lär det väl vara också.


   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Vädret i Stockholm

Väder Stockholm

Senaste inläggen

Tidigare år

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Regler för bloggen

1. Gör inte reklam för din egen blogg/tävlingar (om Du inte finns i min "länklista!

 

2. Skriv inga negativa/elaka kommentarer.

 

3. Var inte anonym (använd en fungerande adress/länk).

Skriv gärna något trevligt här

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards