Alla inlägg under april 2024

Av Ms. W - Tisdag 16 april 23:39

...har jag nu börjat läsa. (Inbunden)/


Lovisa Ersjö har ljugit. Full av ånger lägger hon ner mobilen. Klockan närmar sig midnatt och huset är ödsligt och mörkt. Hon har precis sagt till Rosalies mamma att bästisen sover över. Men Rosalie är inte hemma hos Lovisa, och ingenting kommer att bli som förut.

 

Första dagen på Wisbygymnasiet slutar i tragedi. På kvällen festar nya och äldre elever i en lyxvilla på Klinten. En av flickorna kommer inte hem den natten. Kriminalinspektör Maria Wern får uppdraget att hålla i utredningen av försvinnandet. Vittnesmålen från kvällen går isär. Spåren leder till en taxichaufför som har haft kontakt med 16-åringen, och en konstnär som vill ha unga kvinnor som modeller. I skuggorna ruvar en mördare – och när en död kropp hittas i en beteshage sprider sig skräcken på skolan.

 

Anna Jansson är tillbaka med en nagelbitande spänningsroman. I Till offer åt det okända kämpar Maria Wern mot klockan för att lösa de grymma brott som drabbar tonårsflickor på väg ut i livet.

Av Ms. W - Lördag 13 april 22:00

...har jag nu börjat lyssna på./



en dödsdömde mördaren Melvin Mars räknar ner timmarna till sin avrättning för det våldsamma mordet på sina föräldrar tjugo år tidigare, när han plötsligt beviljas ett oväntat uppskov. En annan man har erkänt brottet.

Amos Decker, nyanställd på FBI, intresserar sig för Mars fall efter att han upptäckt slående likheter med sitt eget liv: Båda männen var duktiga fotbollsspelare med lovande.



karriärer som slogs till spillror av liknande incidenter båda männens familjer mördades brutalt. Och i båda fallen erkände en annan man mordet flera år efter dådet. Bekännelsen har potential att göra Melvin Mars till en fri man. Men vem vill befria Mars från fängelset? Och varför nu?



När en medlem i Deckers team försvinner, blir det tydligt att något mycket större och mer olycksbådande än bara en dömd brottslings liv står på spel. Det kommer krävas Deckers fulla potential för att stoppa en oskyldig man från att avrättas för ett brott han inte begått.

Dödsdömd: Melvin Mars är den andra fristående delen i serien om polisen Amos Decker, som inleddes med Jakten på Amos Decker (2015).

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2024
>>>

Kategorier

Vädret i Stockholm

Väder Stockholm

Senaste inläggen

Tidigare år

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Regler för bloggen

1. Gör inte reklam för din egen blogg/tävlingar (om Du inte finns i min "länklista!

 

2. Skriv inga negativa/elaka kommentarer.

 

3. Var inte anonym (använd en fungerande adress/länk).

Skriv gärna något trevligt här

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards